Els tractaments tèrmics
Els tractaments tèrmics
Els tractaments tèrmics sotmeten els aliments a temperatures altes que fan desaparèixer les característiques de l'aliment fresc .
L'escaldat és una operació prèvia en fruites i hortalisses que consisteix sotmetre el producte a
temperatures elevades durant un període de curt temps, gràcies a l'acció de l'aigua o del vapor d'aigua .
L'esterilització aconsegueix de la destrucció de tots els tipus de microorganismes presents en l'aliment ,
però hi provoca canvis substancials .
Els tractaments tèrmics sotmeten els aliments a temperatures altes que fan desaparèixer les característiques de l'aliment fresc .
L'escaldat és una operació prèvia en fruites i hortalisses que consisteix sotmetre el producte a
temperatures elevades durant un període de curt temps, gràcies a l'acció de l'aigua o del vapor d'aigua .
L'esterilització aconsegueix de la destrucció de tots els tipus de microorganismes presents en l'aliment ,
però hi provoca canvis substancials .
Comentarios
Publicar un comentario