els tractaments quimics
un conservant : es una substancia quimica natural o sitetitzada que frena o destrueix els microorganismes presents en un aliment
la sal :es un conservant que augmenta la salinitat de l'aigua de l'aliment per impedir que els microorganismes en diposin.
el sucre :actua de manera similar a la sal : limita l'acces dels microorganismesa l'aigua i se sol combinar amb metodes fisics
.el fumatge :es un tratcament que conserva l'aliment gracies a la introducció de substancies antimicrobianes presents en el fum.
. la fermentació : es un procés complex realitzat en condicions anaerobiques per microorganismes no toxics .
- la fermentació lactica :que produeix acid lactic.
-la fermentcació alcoholica : que produeix alcohol.
la fermentació aceatica : que produeix acid acetic a partir de alcohol del vi per obtenir vinagre .
la sal :es un conservant que augmenta la salinitat de l'aigua de l'aliment per impedir que els microorganismes en diposin.
el sucre :actua de manera similar a la sal : limita l'acces dels microorganismesa l'aigua i se sol combinar amb metodes fisics
.el fumatge :es un tratcament que conserva l'aliment gracies a la introducció de substancies antimicrobianes presents en el fum.
. la fermentació : es un procés complex realitzat en condicions anaerobiques per microorganismes no toxics .
- la fermentació lactica :que produeix acid lactic.
-la fermentcació alcoholica : que produeix alcohol.
la fermentació aceatica : que produeix acid acetic a partir de alcohol del vi per obtenir vinagre .
Comentarios
Publicar un comentario